Ronaldo ka frikė nga Manchester United
2 posters
Faqja 1 e 1
Ronaldo ka frikė nga Manchester United
Ylli i Real Madridit, Cristiano Ronaldo, dėshiron tė shmangė ndeshjen me ish-klubin e tij Manchester United nė Ligėn e Kampionėve.
Portugezi verėn e kaluar u largua nga Old Trafford pėr tė kaluar nė Santiago Bernabeo pėr njė shumė rekorde prej 94 milionė eurosh.Nuk dua tė luaj kundėr Manchester United. Do tė ishte ndjenjė e ēuditshme nėse luaj kundėr tyre. Sir Alex Ferguson mė ka ndihmuar shumė nė karrierė. Isha atje pėr gjashtė vite dhe ai mė mėsoi shumė gjėra.E kam ruajtur tė njėjtin raport me tė. Ai ėshtė mik imi shumė i mirė. Ende i kam tė njėjtėt miq. Flas me Wayne Rooney, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Nani, Patrick Evra, Anderson, ka thėnė Ronaldo
Portugezi verėn e kaluar u largua nga Old Trafford pėr tė kaluar nė Santiago Bernabeo pėr njė shumė rekorde prej 94 milionė eurosh.Nuk dua tė luaj kundėr Manchester United. Do tė ishte ndjenjė e ēuditshme nėse luaj kundėr tyre. Sir Alex Ferguson mė ka ndihmuar shumė nė karrierė. Isha atje pėr gjashtė vite dhe ai mė mėsoi shumė gjėra.E kam ruajtur tė njėjtin raport me tė. Ai ėshtė mik imi shumė i mirė. Ende i kam tė njėjtėt miq. Flas me Wayne Rooney, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Nani, Patrick Evra, Anderson, ka thėnė Ronaldo
elbasi..- Mik/e i Forumit
- Numri i postimeve : 1452
Registration date : 01/11/2009
Re: Ronaldo ka frikė nga Manchester United
Po be shu,........mmmmm
MiTi- Antar/e Aktiv
- Numri i postimeve : 294
Registration date : 06/11/2009
Similar topics
» Ronaldo nuk shqetesohet per humbjen e Barcelones
» Lippi : Nuk me duhet Messi , Ronaldo apo Ibra
» Sot Manchester United- Milan dhe Real-Lyon