Villa i hapur per transferim ne Real ose Barcelonė
2 posters
Faqja 1 e 1
Villa i hapur per transferim ne Real ose Barcelonė
Sulmuesi i Valencias, David Villa, thotė se ai ende ėshtė duke e mirėpritur njė lėvizje brenda Spanjės nėse duhet tė largohet nga Mestalla.
Villa ėshtė lidhur me njė transferim nė Manchester United dhe Chelsea pasi tha edhe vetė se do tė mendonte edhe njė kalim nė kampionatin anglez tė futbollit. Megjithatė sė fundi ai thotė se nė radhė tė parė janė Reali dhe Barcelona.Nuk e kam mbyllur derėn as pėr Real Madridin as pėr Barcelonėn. Jam 27-vjeēar dhe nuk e di se ēfarė do tė ndodhė me tė ardhmen time. Kam kontratė me Valencian derisa tė mbush 32 vjet, por askush nuk mund tė dijė se ku qėndron e ardhshmja, ka thėnė Villa.
Villa ėshtė lidhur me njė transferim nė Manchester United dhe Chelsea pasi tha edhe vetė se do tė mendonte edhe njė kalim nė kampionatin anglez tė futbollit. Megjithatė sė fundi ai thotė se nė radhė tė parė janė Reali dhe Barcelona.Nuk e kam mbyllur derėn as pėr Real Madridin as pėr Barcelonėn. Jam 27-vjeēar dhe nuk e di se ēfarė do tė ndodhė me tė ardhmen time. Kam kontratė me Valencian derisa tė mbush 32 vjet, por askush nuk mund tė dijė se ku qėndron e ardhshmja, ka thėnė Villa.
elbasi..- Mik/e i Forumit
- Numri i postimeve : 1452
Registration date : 01/11/2009
Re: Villa i hapur per transferim ne Real ose Barcelonė
Kllas Lejtar Villa eshte be
MiTi- Antar/e Aktiv
- Numri i postimeve : 294
Registration date : 06/11/2009
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi