Www.ShoqeriaVirtuale.NET
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

-Gjithsesi ju falenderojme shume, per kohen qe fute ne dispozicionper te n'a vizituar ne faqen tone.

Ose Indefitikohu Nese Je I Regjistrum

Me Respekt// Staffi

Join the forum, it's quick and easy

Www.ShoqeriaVirtuale.NET
Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

-Gjithsesi ju falenderojme shume, per kohen qe fute ne dispozicionper te n'a vizituar ne faqen tone.

Ose Indefitikohu Nese Je I Regjistrum

Me Respekt// Staffi
Www.ShoqeriaVirtuale.NET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elvana Gjata, pasionet e kengetares dhe elektrizimi ne skene

Shko poshtė

Elvana Gjata, pasionet e kengetares dhe elektrizimi ne skene Empty Elvana Gjata, pasionet e kengetares dhe elektrizimi ne skene

Mesazh nga Beli Tue Oct 20, 2009 11:05 am

Elvana Gjata, pasionet e kengetares dhe elektrizimi ne skene Mudc02

Tė gjithėve na ka rastisur tė paktėn njė herė, qė ta dėgjojmė dhe tė ndiejmė energjinė e interpretimeve tė saj. Skena e elektrizon Elvanėn, sa herė qė “etheistes” tė dikurshme i duhet tė interpretojė. Dashuria mė e madhe pėrveē motrės dhe familjes, natyrisht qė mbetet kėnga. Siē tashmė e keni kuptuar, personazhi i kėsaj jave nė suplementin “Albania Weekend” ėshtė Elvana Gjata. Kėngėtarja e ka pranuar ftesėn e gazetės pėr tė folur mbi jetėn e saj; dėshirat dhe pasionet, marrėdhėnien me prindėrit, dashurinė e parė, emocionet e skenės, hobet, preferencat, planet pėr tė ardhmen… Elvana, pėrveē kėngės vazhdon edhe studimet pėr regjisurė, ku shpreson tė ecė para. Gjithashtu, jemi pėrpjekur tė zbulojmė diēka nga karakteri i saj, pa harruar ta lidhim kėtė me mėnyrėn e tė veshurit dhe stilin e kėngėtares simpatike. Vajza e nėnkolonelit Fatmir Gjata nuk i ka shumė pėrzemėr uniformat, ndonėse ajo ka bėrė edhe njė klip me uniforma sportivo-ushtarake. Sipas Elvanės, buzėqeshja qė e karakterizon atė nė ēdo moment, nuk para shkon me seriozitetin e uniformės ushtarake e policore… Ndėrsa kur e pyesim Elvanėn mbi sensualitetin nė skenė, pėrgjigja ėshtė e shkurtėr dhe e zgjuar: Njė kėngėtare duhet tė ketė stilin dhe vokalin e mirė!

Elvana, le ta nisim kėtė bisedė me kujtimet. Si ka qenė fėmijėria tėnde duke qenė se je rritur nė njė shtėpi ushtaraku?
Kam kaluar njė fėmijėri shumė tė bukur, jo vetėm me dashuri dhe harmoni nė familje por dhe me disiplinėn e mjaftueshme pėr njė formim tė mirė.

Me cilin nga prindėrit ke pasur lidhje mė tė ngushtė?
Ndonėse me mamin flas mė hapur, babin e kam pikė tė dobėt…

Cila ishte marrėdhėnia me babain tėnd, nėnkolonel Fatmir Gjatėn?
Im atė ka qenė dhe ėshtė njė prind qė di tė ndėrthurrė rreptėsinė e njė ushtaraku me tempin e njė njeriu mjaft gazmor dhe tė dashur. Kur isha e vogėl nuk kishim ndonjė marrėdhėnie tė ngushtė por tani jemi afruar shumė.

Ke marrė ndonjėherė, njė shuplakė prej tij, pėr tė cilėn mė pas ėshtė penduar?
Si fėmijė i lėvizur dhe i shkathėt qė kam qenė, kam ngrėnė ndonjė tė vockėl, (qesh) por babi gjithmonė mė qortonte mė tepėr me shikimin dhe fjalėn e tij.

Tė kemi parė tė zgjedhėsh pėr paraqitje nė publik edhe uniforma tip sportive-ushtarake. Kjo ka tė bėjė mė tepėr me rrymėn qė kėndoje apo i dashuron uniformat?
Ka tė bėjė mė tepėr me stilin e veshjes. Atėherė kėshtu ishte moda.

Amerikanet parapėlqejnė uniformat, sidomos ato tė marinsave e tė pilotėve, po ti?
Nuk kam ndonjė preferencė nė veēanti.

E ke menduar ndonjėherė sikur tė ishe ushtarake ose police?
Bo bo… Nuk mė shkon fare. Pastaj, buzėqeshja qė mė karakterizon nuk mė favorizon nė asnjė prej kėtyre profesioneve.

Me motrėn, Migenėn, a vazhdon tė mendosh pėr bashkėpunime?
Pėr mua, ajo ėshtė gjėja mė e shtrenjtė nė botė. Kam shumė dėshirė qė ta bėj njė kėngė me tė por s’di kur do ta realizoj sepse kam njė mori projektesh pėrpara.

Je shprehur se ke dobėsi pėr tė, njė lidhje tė fortė afeksionale dhe e ke idhull. Kur ka qenė momenti mė i vėshtirė qė motra tė ka qėndruar pranė dhe si tė ka ndihmuar?
Kam kaluar shumė momente tė vėshtira, qofshin personale apo profesionale. Ajo ka ditur tė mė qėndrojė afėr nė mėnyrėn mė tė mirė tė mundshme.

Vazhdon tė flesh me macen?
Ajo vazhdon tė flejė me mua… (Qesh) E dua shumė macen pasi ėshtė njė antistres i mirė.

Si e ka emrin?
Milka, sepse ėshtė e embėl si ēokollatė. Ėshtė komplet e bardhė, racė persiane.

Po kafshė tjetėr, a tė pėlqen tė mbash?
Kafshė tjetėr nuk kam por do doja te mbaja edhe njė zog e njady peshq tė vegjėl.

Tatuazhet kanė qenė njė nga hobet e tua. Kemi ndonjė tjetėr tė re?
Kanė qenė dikur por tani jo dhe aq, megjithatė, nuk do tė ishte ēudi po tė mė shikonit me njė kryq tė madh nė shpinė…

Nuk tė shkon ndonjėherė nė mendje se mund tė pendohesh pėr njė tatuazh qė e bėn dhe tė vuash pėr ta fshirė nga trupi?
Jo, deri tani kjo nuk mė ka ndodhur.

Je shprehur se modėn nuk e ndjek por e krijon vetė. Si duhet kuptuar kjo, qė ke vetvlerėsim tė madh, talent apo ndoshta dhe pak egoizėm?
I pėrshtatem tendencave dhe nė tė njėjtėn kohė, mundohem qė tė bėj modė me imazhin dhe stilin tim tė muzikės. Sa pėr veshjet, ia kam besuar njėrės prej stilisteve mė tė mira nė Shqipėri, siē ėshtė Jona Muēa.

Si ka evoluar deri tani marrėdhėnia tėnde me Florin dhe Getoarin?
Me Florin gjithmonė e mė mirė; ai vazhdon tė mė menaxhojė, ndėrsa me Getoarn kam pasur thjesht njė bashkėpunim. Ai vazhdon karierėn e vet dhe unė timen.

A janė bėrė ndonjėherė xhelozė pėr njėri-tjetrin ata, sa i takon kohės qė kalonin me ty?
Pėr ēfarė tė bėheshin xhelozė?!…

Po ti vetė, a je ndopak xheloze si natyrė?
E kam xhelozinė nė vija normale.

Po sa i takon partnerit, ēfarė do t’i lejoje dhe deri ku do t’ia caktoje limitet.
Varet.

Kthehemi pak pas nė kohė; si e mban mend hyrjen nė “Ethet…”?
O Zot sa e vogėl! Janė emocione tė jashtėzakonshme dhe tė paharrueshme…

Emocionet, ndrojtja, mendimet naive tė asaj kohe… Nuk tė duket vetja pak qesharake kur e mendon?
Mendoj se kanė qenė gjėra normale pėr moshėn qė kisha.

Kush ka qenė dashuria e parė platonike pėr Elvanėn?
Nuk e mbaj mend; njė djalė shumė i mirė nė mėsime…

Mendon se njė kėngėtare duhet tė jetė patjetėr sensuale nė skenė?
Nė radhė tė parė, njė kėngėtare duhet tė ketė patjetėr stil dhe vokal tė mirė.

Cila nga pjesėt e trupit tė pėlqen mė shumė?
Brryli. (Qesh)

Po mė pak?
Gjuri.

Do tė ishe gati qė tė bėje njė ndėrhyrje kirurgjikale, kur me kalimin e viteve tė shfaqen rudhat?
Jo. Mė pėlqen natyrshmėria.

Je shprehur se lexon shumė. Ēfarė ke nė duar tani?
Vėllimin e dytė me novela tė Stefan Cvajgut.

Do tė doje tė ishe nė vend tė dikujt tjetėr?
Ndihem mirė me jetėn qė bėj.

A do tė ishe gati njė ditė, qė tė bėje njė libėr kujtimesh dhe t’i shkruaje tė gjitha pėrvojat si kanė ndodhur nė tė vėrtetė?
Jo. Gjithēka dua ta mbaj tė mbyllur nė memorien time.

Si ndihesh kur kėndon; euforike, apo je mė shumė nė ankth?
Ėshtė njė ndėrthurrje emocionesh qė mė elektrizon.

Po tė kėnduarit nė vetvete, ēfarė sinjifikon pėr Elvanėn?
Njė dashuri e veēantė…

Mendon se e ke gjetur dashurinė e jetės tėnde?
Mė lėr dhe pak kohė dhe pastaj do tė pėrgjigjem!

Dashurinė, si do ta pėrcaktoje?
Dhurata mė e bukur qė tė jep Zoti.

Ka pėrparėsi zemra apo mendja nė vendimet e tua?
Varet…

I beson intuitės?
Po

Po miqve?
U besoj shumė.

Rasti mė i hidhur kur jeni zhgėnjyer nga dikush?
Ka pasur, po nuk ja vlen qė t’i pėrmend.

Nė njė jetė tjetėr, do tė doje tė ishe kafshė, shpend, insekt apo peshk?
Zog.

Tė pėlqen vera e kuqe?
Jo, mė pėlqen e bardha

Je romantike?
Shumė.

Ke pėrgatitur ndonjėherė njė mbrėmje intime nėn dritėn e qirinjve?
Po ti, a ke pėrgatitur ndonjėherė kek me mollė?

Ēfarė vendesh frekuenton mė shpesh?
Vendet e qeta.

A di tė gatuash ndopak apo kulinaria nuk hyn nė pasionet e tua?
Gatuaj mrekullisht mirė.

Mendon se njė ditė do tė jesh gruaja klasike apo femra nė karierė?
Jetės nuk i dihet asnjėherė…

Po pėr regjinė, si lindi ideja?
Nuk ishte ide por pasion.

Ēfarė synon tė arrish me kėtė degė pas pėrfundimit tė studimeve?
Atė pėr tė cilėn u futa nė shkollė.

Ē’mendim ke pėr veten kur shikohesh nė pasqyrė?
Tė njėjtin mendim qė kam edhe kur nuk shikohem nė pasqyrė.

Po si kėngėtare, si do ta pėrcaktoje vetveten?
Tė sukseshme, por me shumė punė qė presin ende pėr t’u bėrė.

Cila mendon se ėshtė arma jote mė e fortė?
Varet nga situata.

Po pika mė e dobėt?
Mirėsjellja.

Njė ves qė nuk e duron dot?
Arroganca.

Virtyti qė admiron?
Ndershmėria.

Pėr ēfarė je penduar qė nuk e ke bėrė siē duhej deri mė sot?
Mbase pėr punėt e shtėpisė.

Sė fundi, a do tė kemi ndonjė kėngė tė re kėto kohė dhe nėse po, pėr ēfarė bėhet fjalė?
Mbas “Kėnga magjike” mė pret njė singėll i ri dhe albumi i dytė.
Beli
Beli
Super Moderator
Super Moderator

Numri i postimeve : 4446
Registration date : 22/09/2009

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Mbrapsht nė krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi