Me degjoni edhe pse jam i vogel
Faqja 1 e 1
Me degjoni edhe pse jam i vogel
Mė dėgjoni edhe pse jam i vogėl Mė keni fėmijė, mė doni por mos mė llastoni, sepse nuk mund tė kem ēdo gjė qė kėrkoj. Mė edukoni qė tė jem i vendosur, sepse kėtė e dua shumė, si dhe vetėm atėherė mund ti shoh gjėrat reale. Mos pėrdorni forcė mbi mua e as trysni, sepse kjo mė mėson qė tė bėhem i tillė nė jetė, madje edhe ndaj tė pafajshmėve. Mė udhėzoni me kėshillė e butėsi, bėhuni tolerant kur mė mėsoni, sepse jam i vogėl. Mos mė premtoni atė qė smund ta realizoni, sepse nga kėrkesat e mia detyroheni tė gėnjeni, kurse unė mund ta mėsoj si gjest normal. Unė jam i vogėl, shpesh mund tė flas fjalė pėr tju shqetėsuar juve, por ju gjeni mėnyrėn dhe metodėn qė tmė ngadhėnjeni e jo tė bini pre e provokimeve tė mia, tė cilat, nėse smi evitoni me kujdes, mund tė mė bėhen shumė tė preferuara. Edhe pse jam shumė i vogėl, mos mė trajtoni bebe, sepse kurrė smund tė mė jepni edukatėn e duhur. Si ēdo fėmijė, edhe unė kam shprehi tė mira e tė liga, por ju mos u bėni tė tepėrt, qė tė mė akuzoni e tė mė qortoni nė ēdo kohė e moment, sepse unė kam inat dhe pastaj bėj gabime me qėllim Ngaqė jam rritur pak, shumė gjėra di ti bėj vet, mė lejoni ti bėj e jo tė mi bėni ju, sepse ma humbisni vetėbesimin e ma shtoni varėsinė nga ju . Tė gabosh ėshtė diēka normale, por tė korrigjosh ėshtė humane, andaj, nėse unė gaboj, mos mė korrigjoni nė prani tė tjerėve, sepse ska efekt. Do tė jeni tė suksesshėm nėse kėtė e bėni me qetėsi kur jemi vetėm. Nėse jam nė ndonjė situatė jo tė pėlqyeshme pėr ju, nėse mė gjeni duke u grindur me shokėt, mos mė kritikoni nė prani tė tyre, sepse nė ato momente mė humb kontrolli e mund tju fyej edhe juve. Gjeni mėnyrė tė butė, mė ndani nga ajo zjarrmi dhe pasi tė qetėsohem, mė kėshilloni dhe mė kritikoni. Gabimet qė bėj, mi korrigjoni si prind i mirė, e jo tė ma mbushėsh kokėn me fjalėn mėkat, mėkat, mėkat, sepse unė jam njeri e jo engjėll, dua tė mėsohem nga ju qė kur tė gaboj apo mėkatoj, tė di tė pendohem. Nėse e teproni me kėrkesat tuaja qė tė ju sqaroj pse kam gabuar, sidomos nė ato gabime tė cilat i kam bėrė pa vetėdijen time, mė bėni tė jem i pasjellshėm dhe fyes edhe me qėllim, ndoshta edhe ndaj jush. Frika ėshtė pjesė e pandashme e njeriut, sidomos e fėmijės, edhe pse tė jam i sinqertė gjithnjė, ndodh qė ndonjėherė tė gėnjej, andaj mos gjykoni gjithmonė nė bazė tė sinqeritetit tim. Nėse gjithmonė vetėm mė predikoni, do mė bezdisni dhe, nga bezdia detyrohem ti shpalos edhe tė kėqijat qė di, e ti do ēuditesh, madje, edhe do dėshpėrohesh . Nėse njeri mė qorton, tė mos mė pėrkrahė tjetri, sepse unė krijoj bindje tė gabuar pėr ju, mendoj qė skeni autoritet e dashuri tė ndėrsjellė nė mes vetes. Kujdes kur jam nė gjumė, mos flisni fjalė a shprehje tė ulėta, sepse unė ka mundėsi tė jem zgjuar po ju nuk e dini. Unė i dua filmat, sidomos ata pėr fėmijė, por i urrej skenat e juaja si nė film, kur ju grindeni nė praninė time. Nėse ju hidhėrojnė gjyshėrit e mi, mos i fyeni nė praninė time, as mos mė thoni gjė keq pėr ta, e urrej kėtė gjė sepse unė i dua. Nėse smė edukoni tė jem i kujdesshėm gjatė tė ushqyerit, do tju turpėroj nė ēdo rast kur ne ushqehemi nė prani tė tjerėve po edhe tuajėn. Para gjumit, nėse smė edukoni qė ti laj duart, kėmbėt, dhėmbėt e tė vishem me pizhame, unė do tė shtrihem me rrobat qė kam mbajtur dhe luajtur gjatė tėrė ditės, kėtė e bėj sepse skam njohuri qė nuk duhet bėrė. U lodha me kėrkesa e dėshira o prindėrit e mi, e tėra ka qėllimin qė nė mua tė formoni identitet dhe personalitet me norma tė qarta e tė drejta ashtu siē e ka lėnė tė porositur Muhamedi alejhi salatu ue selam.
Ju do shumė fėmija juaj!
Shkeputur nga:www.albislam.com
Ju do shumė fėmija juaj!
Shkeputur nga:www.albislam.com
NoOrA- Hero ne SHoqerinVIrtuale
- Numri i postimeve : 1530
Registration date : 25/09/2009
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi