Azem Syla: Akuzat e Bllacės janė tė pavėrtete, shpifje dhe intriga
Faqja 1 e 1
Azem Syla: Akuzat e Bllacės janė tė pavėrtete, shpifje dhe intriga
Azem Syla, i pėrfoluri nė CD-nė e dėshmitarit Nazim Bllaca, nė njė prononcim pėr RTK-nė, i ka quajtur gėnjeshtra pohimet e kėtij tė fundit, duke thėnė se nuk dėshiron tė merret me rrena, shpifje dhe intriga tė njerėzve tė ligj, e aq mė pak kur kėto rrena bėhen nė kohė fushatash. Ai ka thėnė se nuk e njeh Bllacėn si person, duke paralajmėruar se do ta denoncojė qė nesėr rastin tek organet e drejtėsisė, tė cilat do ta thonė fjalėn e vet.
Shkurt flasim, se as nuk e kam njohur, e as nuk e njohim tani. Emrin tim dhe Azem Sylėn e njohin tėrė populli i Kosovės qė nga vitet e 70, qė do tė thotė njė jetė tė tėrė tė timen ia kam kushtuar popullit dhe vendit tim, dhe sė ardhmes sė vendit. Kėto shpifje nė kėto momente janė edhe nė kohėn e fushatės, edhe personat tė cilėt nė Kuvend i dhanė deklarimet e tyre, edhe personi sot (e diel) nė fjalė, tė gjitha kėto janė shpifje dhe intriga qė i bėjnė nė tė vėrtetė njerėzit e ligj, ka thėnė Syla.
Shkurt flasim, se as nuk e kam njohur, e as nuk e njohim tani. Emrin tim dhe Azem Sylėn e njohin tėrė populli i Kosovės qė nga vitet e 70, qė do tė thotė njė jetė tė tėrė tė timen ia kam kushtuar popullit dhe vendit tim, dhe sė ardhmes sė vendit. Kėto shpifje nė kėto momente janė edhe nė kohėn e fushatės, edhe personat tė cilėt nė Kuvend i dhanė deklarimet e tyre, edhe personi sot (e diel) nė fjalė, tė gjitha kėto janė shpifje dhe intriga qė i bėjnė nė tė vėrtetė njerėzit e ligj, ka thėnė Syla.
elbasi..- Mik/e i Forumit
- Numri i postimeve : 1452
Registration date : 01/11/2009
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi